Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – PNL Caraş-Severin infirmă vorbele apărute pe teritoriul judeţului cu privire la colegii din USL.„A apărut un zvon care pătrunde toate văile, comunele, oraşele, municipiile şi pădurile judeţului, cum că Partidul Social Democrat, camarazii noştri din cadrul Uniunii Social Liberale la alegerile din 10 iunie, vor vota cu alt candidat decât al nostru, al USL-ului, Sorin Frunzăverde. Este un zvon pe care noi nu-l credem, şi credem că este o diversiune a unor candidaţi la care nici nu merită să ne gândim sau să-i căutăm. Noi, liberalii, nu credem că PSD ar susţine un alt candidat, dar acest zvon există şi se vehiculează pe piaţa publică, politică, electorală şi de dezbatere din judeţul nostru. Şi asta dintr-un motiv foarte obiectiv, clar, ceea ce se întâmplă acum în România, moţiunea de cenzură trecută prin Parlamentul României, cu majoritate de voturi pe care le-am adus noi, de-aici, din Banat, într-un proiect pe care Sorin Frunzăverde, cu mine şi cu Ion Mocioalcă l-am gândit“, a precizat Marcel Vela, preşedintele PNL Caraş-Severin marţi, într-o conferinţă de presă.

Acesta a mai amintit că, potrivit argumentelor logice ce le implică proiectul USL, atât la nivel naţional, cât şi la nivel judeţean, a efectelor în politică există încredere în maturitatea şi înţelepciunea colegilor din USL cu privire la zvonurile considerate a fi nereale.

„Noi mergem înainte în acest proiect, suntem optimişti şi considerăm că alegerile care vor urma, atât cele locale cât şi cele generale vor fi corecta, iar România să fie pusă pe drumul cel bun. Obiectivele pe termen scurt (alegerile locale), mediu (cele generale) şi lung (perspectiva anului 2016) se datorează unui proiect al Banatului Montan, la care am fost ctitori trei sau patru oameni“, a mai amintit Marcel Vela.

Flavius Rotariu