Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Aceasta este, potrivit organizatorilor, media posturilor oferite de agenţii economici pentru bursa de muncă.În doar patru zile după ce a fost publicată intenţia organizării unei burse pentru tinerii absolvenţi, ofertele agenţilor economici au cumulat aproape 40 de locuri de muncă.

Potrivit reprezentanţilor AJOFM Caraş-Severindin totalul firmelor contactate, un număr de zece şi-au confirmat participarea la bursă, oferind pentru absolvenţi un număr de 38 de posturi vacante, dintre care două pentru persoanele cu studii superioare, unul de inginer mecanic, altul de asistent manager. Celelalte 36 de locuri sunt disponibile în următoarele meserii: confecţioner îmbrăcăminte (10), vânzător (6), lăcătuş ansambluri sudate (3), bucătar (3), agent asigurări (3), strungar (2), brutar (2), barman (2), muncitor necalificat în confecţii (2), zidar (1), faianţar (1) şi mecanic auto (1).

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2012 va fi organizată în 28 septembrie, de la ora 10.00, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor reşiţene, iar participarea este gratuită pentru toată lumea. Agenţii economici îşi pot transmite din timp ofertele de locuri vacante către organizatori (tel: 0255/212380), dar le pot prezenta şi direct, în ziua bursei.

Antoniu Mocanu