Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL.TAROM uneşte cele două oraşe de pe malurile Begăi şi Senei printr-un zbor direct.

„Paris Charles-de-Gaulle este un nod aerian foarte important oferă conexiuni spre aproximativ 250 de destinații din întreaga lume. Prin intermediul companiei aeriene Tarom, Parisul devine al patrulea nod aerian cu legătură directă din Timișoara, după Bucureşti, Munchen și Frankfurt-am-Main, astfel încât pasagerii pot pleca spre orice colț al lumii, dar și de oriunde din lume se poate ajunge la Timișoara”, a declarat directorul Aeroportului Internațional Timișoara, Daniel Idolu.

Noua rută Timişoara-Paris beneficiază de două frecvenţe săptămânale la dus, în zilele de marţi şi sâmbătă, cu întoarcere în zilele de Joi. Tarifele pornesc de la 87 Euro, tarif supus anumitor termeni şi condiţii, pentru un zbor dus, cu toate taxele incluse. Parisul este un oraş fascinant, plin de atracţii turistice şi de istorie, muzeele pariziene găzduind unele dintre cele mai importante capodopere din întreaga lume. Monumentele şi obiectivele turistice din capitala Franţei sunt cunoscute în toată lumea.

Sunt prea multe de spus despre Paris, trebuie să vezi chiar tu, aşa că ia-ţi chiar acum biletele de avion! Zboară spre Franţa de pe AEROPORTUL DIN TIMIŞOARA!