Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – Pregătirile pentru congresul MISA au intrat în linie dreaptă pe Valea Cernei.

Aşa cum se întâmplă în fiecare an, la începutul lunii mai toate locurile de cazare le sunt rezervate din timp, se fac angajări în domeniul hotelier şi se scot din carneţele reţetele vegetariene. Este momentul în care atât producători din zonă cât şi din alte judeţe îşi vând cu profit fructele şi legumele.

Ediţia din acest an are o conotaţie aparte după ce, pe site-ul oficial al organizaţiei, yogaesoteric.net, a fost anunţat că, pe data de 11 februarie, iniţiatorul mişcării, Gregorian Bivolaru, a fost achitat de o instanţă din Cluj pentru trafic de persoane.

Potrivit site-ului oficial, tabăra spirituală yoghină de vacanţă de la Herculane se va desfăşura de miercuri, 29 aprilie, până duminică, 10 mai 2015.

„Joi, 30 aprilie, între orele 1.55-2.40 este programată o meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soarele în sextil cu Neptun. Trezeşte şi amplifică intuiţia spirituală, face să intre în stare de efervescenţă forţa creatoare, trezeşte rafinamentul artistic şi senzualitatea rafinată, facilitează trezirea capacităţii de comunicare intuitivă cu lumile angelice. Amplifică puritatea şi trezeşte capacităţile vindecătoare prin intermediul magnetismului curativ. Trezeşte starea inefabilă de dăruire necondiţionată către Dumnezeu, face să crească aspiraţia către idealurile spirituale“, este mesajul postat. Spre deosebire de alţi ani, însă, informații detaliate legate de datele şi orele în care vor avea loc celebrele spirale nu sunt oferite.

„Prin unirea noastră, plină de iubire şi fraternă, în cadrul acestei tabere yoghine de vacanţă, avem din plin acces la tainica putere şi graţie pe care Dumnezeu ne-o oferă”, este mesajul postat de Gregorian Bivolaru, iniţiatorul Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut.