Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Victorii pe linie pentru echipele de volei patronate de municipalitatea din Caransebeș în weekend.

Fetele antrenoarei Laura Andrei au întâlnit pe teren propriu Centrul Național de Excelență Baia Mare, echipă pe care o învinseseră și în tur. Caransebeșencele, cu Denisa Pujky și Anamaria Fîca în mare formă, s-au impus cu același scor, 3-0, pe seturi 25-14, 25-15 și 28-26, după o partidă în care doar în ultimul set gazdele au avut ceva emoții.

„Fără setul 3 le-aș da fetelor un 8 pentru jocul de azi, dar mi-a plăcut cum au revenit și au câștigat. Etapa viitoare avem meci greu la Satu Mare unde sper să facem o figură frumoasă. Aici am condus toate cele 3 seturi și am pierdut pentru că nu ne-am concentrat până la final”, a spus, după partidă, profesoara Laura Andrei. „Ne-am relaxat puțin psihic în setul 3 dar ne bucurăm că ne-am revenit și am câștigat. Venind de la altă echipă m-am acomodat puțin mai greu însă încet-încet mi-am intrat în formă. La Satu Mare o să avem un meci foarte greu dar cu o pregătire bună putem veni victorioase de acolo”, a declarat și Anamaria Fîca, una din remarcatele jocului de sâmbătă.

În competiția masculină, Volei Club Banatul Caransebeș a bifat a doua victorie consecutivă, de data aceasta în deplasare, 3-0 cu Vartex Râmnicu Vâlcea. „Un rezultat frumos, care ne onorează și care arată trendul ascendent pe care suntem pentru a ajunge la turneul final”, a precizat și președintele clubului, Cristian Stepanescu. Sâmbăta viitoare, elevii profesorului Pavel Craia joacă pe teren propriu cu CS Avântul Torpi Târgu Mureș, iar o nouă victorie i-ar apropia și mai mult de podium.