Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Americanul de culoare Antwain Aguillard este noul jucător al gugulanilor, acesta semnând un contract pe un an cu gruparea de pe Timiș și Sebeș.

Centrul în vârstă de 26 de ani și 2 metri înălțime a jucat în ultimul sezon pentru Tonazzo Padova, echipă cu care s-a clasat în a doua jumătate a clasamentului superligii italiene. Aguillard a mai trecut în cariera sa și prin campionatele din Israel și Finlanda și poate reprezenta o soluție pentru axul central al bănățenilor, unde se va lupta pentru un loc de titular cu fostul internațional Fabian Birău și cu compatriotul său, Greg Faulkner. Oficialii Volei Club Caransebeș au primit în aceste zile și o veste mai puțin plăcută

Transferul extremei ucrainiene Igor Merkushev a intrat în impas din cauză că acesta a suferit o accidentare serioasă iar Caransebeșul caută deja o altă soluție pe acest post, care ar putea veni din Brazilia sau Statele Unite. Potrivit conducerii clubului, transferul lui Aguillard nu este ultimul din această vară, pentru că la echipă va mai sosi cel puțin un universal din Bulgaria.

Lotul se va reuni în jurul datei de 23 august sub comanda noului antrenor, Valentin Pereu, iar gugulanii vor pleca imediat într-un cantonament de pregătire în stațiunea Muntele Mic.

Sursa foto: Twitter Antwain Aguillard