Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Formația Voința Lupac va întâlni sâmbătă, 23 iunie, de la ora 17:30, pe teren propriu, echipa Corvinul Hunedoara, în manșa retur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a. În partida din tur, cărășenii s-au impus cu scorul de 1-0, în deplasare, printr-un gol marcat de Iulian Mitru.

„Cu siguranță ne va aștepta un meci dificil, la fel ca cel pe care l-am disputat în deplasare. Sperăm că vom obține această promovare. Am pregătit foarte bine acest baraj și consider că merităm să jucăm din sezonul viitor în Liga a III-a. Vom aborda returul cu aceeași seriozitate pe care am avut-o la primul meci și consider că echipa noastră este puțin mai experimentată ca cea a Corvinului”, a spus marcatorul unicului gol din tur, Iulian Mitru.

Pentru a ajunge la acest baraj de promovare, Voința Lupac s-a luptat cu Viitorul Caransebeș. Voința are în componență mai mulți fotbaliști care au fost formați și au jucat în trecut pentru CSM Școlar Reșița. Printre aceștia se numără Marcu, Toader, Banac, Coviț și Epure.

Foto: Glasul Hunedoarei