Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Voința Lupac a câștigat cu 9-0 partida de miercuri, 2 octombrie, cu Metalul Bocșa, într-un joc din campionatul Ligii a IV-a, Zona Oravița.

Acest meci a fost o restanță din etapa a II-a a acestei serii a Ligii a IV-a. Deși s-a jucat la Lupac, Voința a fost considerată echipa oaspete. Din cauza problemelor cu stadionul, Metalul Bocșa a disputat ca și gazdă acest joc pe terenul Voinței Lupac. Golurile echipei lui Boșco Vișatovici au fost înscrise de Avramovici x3, Popa x3, Nicola x2 și Modâlcă. Până în acest moment, Lupacul și Progresul Ezeriș au doar victorii în campionat și conduc această zonă la egalitate de puncte, fiecare cu câte 12. Pe locul 3 este Croația Clocotici cu 6 puncte. La retrogradare se află Metalul Bocșa cu 3 puncte și Steaua Prigor, formație care este ultima în campionat, cu niciun punct obținut până în acest moment.

„Am avut de jucat această etapă intermediară cu echipa din Bocșa. Am avut o discuție cu băieții în această săptămână, deoarece am fost dezamăgit de jocul echipei împotriva formației din Bozovici din etapa trecută. A urmat meciul cu Bocșa, care este o echipă tânără și pot spune că valoarea jucătorilor mei s-a văzut pe teren. Vreau să le mulțumesc jucătorilor mei pentru efortul depus și îi felicit pentru jocul prestat și pentru rezultat. Valoarea incontestabilă a elevilor mei s-a văzut și sperăm ca de la joc la joc să creștem. Victoriile aduc victorii și ne dorim să câștigăm din nou campionatul. Deocamdată în această zonă a Ligii a IV-a am avut meciuri mai ușoare, iar în etapa viitoare vom sta. Peste două etape vom întâlni o echipă nou-promovată, Steaua PrIgor, după care ne așteaptă în opinia mea un joc destul de dificil. Peste trei etape vom întâlni în deplasare formația Progresul Ezeriș și cred că la acest meci ne vom vedea valoarea. Tratăm toate meciurile cu maximă seriozitate și ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte în partidele care urmează”, a spus la finalul partidei Boșco Vișatovici, antrenorul Voinței Lupac.

Voința Lupac: Daniel Petruț, Marius Mărgan, Isac Zaharia, Milan Cheda, Liviu Străin, Cristian Popa, Andrea Săndescu, Bogdan Bărbulescu, Alexandru Nicola, Alexandru Avramovici și Gheorghe Ifca. Rezerve: Andrei Modâlcă, Ciprian Hapău, Iulian Jlad, Sebastian Isarie și Denis Mihuțescu.

Metalul Bocșa: Marius Roșu, Darius Barb, Casian Dumitru, Alexandru Marișescu, Alexandru Călin, Flavius Rotiș, Ionuț Nicola, Caius Morîh, Alexandru Călin, Raul Verdeț și Ionuț Căldăraș. Rezerve: Gheorghe Călin, Narcis Turc, Adrian Ciobanu și George Mustață.

În etapa următoare Voința Lupac va sta, iar Metalul Bocșa va juca sâmbătă, în deplasare, cu CS Moldova Nouă.

Ștefan Moraru