Caraş-Severin, Romania

GRĂDINARI – La ediţia 2012 a Cupei Cacova-Trofeul Dorinel Munteanu au participat 15 echipe.A devenit o tradiţie ca în fiecare an, în luna august, să se desfăşoare o importantă competiţie fotbalistică în judeţul Caraş-Severin. Centrul de interes se mută în localitatea Grădinari, gazdă şi în 2012 a Cupei CacovaTrofeul Dorinel Munteanu la fotbal. Cea de-a 18-a ediţie a întrecerii a adunat la start 15 echipe săteşti de pe Valea Caraşului, care şi-au disputat întâietatea în spirit de fair-play.

Competiţia a fost câştigată de Viitorul Iam, care a învins în finală pe Inter Greoni, cu scorul de 2-0. În meciul pentru locul trei, Vrani – Mercina 2-0. Au fost acordate şi premii speciale: cel mai bun portar – Mario Petricoane (de la Mercina); cel mai tehnic jucător – Adrian Ilie (de la Iam) şi golgheter, cu patru reuşite – Miodrag Pantelly (de la echipa din Iam). Echipa fair-play a fost desemnată Unirea 2009 Grădinari, practic organizatoarea competiţiei. Trofeul Dorinel Munteanu a fost atribuit în acest an lui Marţian Lepa, de la AS Inter Greoni.

S-au implicat în buna desfăşurare a întrecerii A.S. Unirea 2009 Grădinari şi instituţiile sportive judeţene, precum D.J.T.S. şi A.J.F. Caraş-Severin. D.J.S.T., reprezentată de inspectorul Dorin Voina, a oferit cupe, diplome şi mingi. Iar A.J.F, reprezentată de Florin Ştiube, a asigurat arbitrajul (George Chitucea, Cristian Chitucea, Emil Nistoran) şi a oferit diplome de excelenţă organizatorilor.