Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – ACS Viitorul 1913 Caransebeş – Nera Bozovici 9-1 (6-0), pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, într-un joc disputat sâmbătă, 16 septembrie, în etapa a III-a din Liga a IV-a.

Viitorul Caransebeş, echipă venită după o victorie categorică înregistrată în runda trecută, în deplasare, la Berzasca, a primit replica formaţiei Nera Bozovici, la partidă fiind prezent şi primarul Felix Borcean. Gazdele au deschis scorul în minutul 5, în urma unei lovituri libere de la 35 de metri, executată de Şandru, centrarea acestuia fiind reluată în plasă, cu latul, de la 6 metri, de Mariţescu. După două minute, Feneş a trimis un lob peste apărarea oaspeţilor, până la Şandru, acesta l-a driblat pe Marin şi a trimis apoi în poarta goală. În minutul 15 a fost deja 3-0, după o cursă a lui Şandru pe aripa dreaptă, acesta a centrat în careu, iar Neagu, de la 5 metri, a catapultat balonul în plasă. Caransebeşenii au mai trecut de trei ori pe lângă gol, în minutele 18, prin Jula, 28 – ocazie Şandru, şi 31, prin Ciucur. Oaspeţii au avut şi ei o fază periculoasă, în minutul 26, prin Adamescu, însă şutul bun al acestuia, de la 20 de metri, a fost reţinut de Socaci. Gugulanii au înscris din nou în minutul 32, atunci când Feneş a trimis o pasă filtrantă prin apărarea oaspeţilor, până la Şandru, acesta l-a angajat pe Ciucur, care a şutat sec de pe partea dreaptă, ducând scorul la 4-0. Gazdele şi-au majorat avantajul în minutul 40, în urma unei faze în care Feneş l-a angajat perfect în adâncime pe Jula, care l-a depăşit pe Marin şi a înscris în poarta goală. Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 42, de Ciucur, care, după ce a primit o pasă de pe stânga, de la Dumitru, l-a driblat pe Marin şi a înscris în poarta goală.

Gugulanii au înscris repede şi în partea secundă, în minutul 53, în urma unei faze în care Feneş l-a văzut bine pe Şandru, pe partea dreaptă, acesta a întors la Neagu, şutul puternic de la 16 metri al atacantului gugulan lăsându-l fără replică pe goal-keeper-ul Nerei. Acelaşi Neagu şi-a mai trecut o dată numele pe lista marcatorilor în minutul 56, când a preluat la 6 metri centrarea de pe dreapta venită de la Văluşescu, l-a driblat pe Marin şi a înscris în poarta goală, ducând scorul la 8-0. Caransebeşenii au înscris ultimul gol în minutul 63, când Mariţescu a reluat de la 10 metri, cu pământul, centrarea venită de pe partea stângă, de la Şandru. Scorul final a fost stabilit în minutul 83, atunci când Bîta l-a angajat bine în adâncime de Jifcu, acesta a avansat şi a înscris golul de onoare al bozovicenilor cu un şut pe lângă Socaci.

Viitorul Caransebeş: D. Socaci, A. Ţundrea, M. Mariţescu, Gh. Văluşescu, D. Negrei, I. Jula (min. 77, N. Imbre), Al. Ciucur (61, Al. Avramovici), I. Feneş (57, Ş. Bălan), Al. Dumitru (61, C. Ţuţul), D. Şandru, A. Neagu; rezervă: H. Bona. Antrenor, Ion Bica.

Nera Bozovici: N. Marin, I. Ţîra, M. Jifcu, D. Adrici, G. Koschling, C. Cîrpan, C. Vlădulescu (55, E. Becia), I. Adamescu, N. Ruja (84, S. Matei), I. Simion, F. Bîta; rezerve: M. Piţiganie, C. Drăgia, C. Târziu. Antrenor, Adrian Enăşescu.

A arbitrat la centru Dragoş Timofticiuc (Moldova Nouă), asistat la cele două linii de Adrian Velescu (Armeniş) şi Răzvan Toader (Oţelu Roşu).  Observator: Sorin Costachi (Caransebeş).