Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – După cele două meciuri disputate în actuala campanie de pregătire, Viitorul Caransebeş s-a deplasat miercuri, 21 februarie, la Hunedoara, unde a jucat o partidă amicală cu echipa Fotbal Club din localitate, care evoluează în Liga a IV-a. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea gugulanilor.

Caransebeşenii au deschis scorul în minutul 22, prin Nicola, însă gazdele au egalat în minutul 34, apoi, în minutul 38, au trecut în avantaj. Elevii lui Bica au egalat în minutul 52, prin acelaşi Nicola, scorul final fiind stabilit în minutul 80, de nou-venitul la echipă Stoichescu.

Pentru acest joc, antrenorul Ion Bica i-a trimis în teren pe C. Birăescu, R. Covăsală, M. Mariţescu, B. Gulea, Al. Ciucur, Al. Nicola, A. Neagu, C. Stoichescu, Gh. Valuşescu, N. Imbre, pe parcurs mai intrând Al. Avramovici, Al. Dumitru, C. Nicoară şi I. Feneş.

Următoarea partidă de verificare a gugulanilor este programată sâmbătă, 24 februarie, de la ora 15, când vor evolua tot în deplasare, adversară fiindu-le echipa de Liga a III-a Şoimii Lipova.