Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Formaţia reşiţeană a fost repartizată în Seria H a Campionatului Naţional de Handbal al Juniorilor III.

Liceul Teoretic Traian Vuia din municipiul de pe Bârzava este nelipsit an de an din competiţiile de handbal rezervate juniorilor. şi în actualul sezon, liceul reşiţean este reprezentat la toate categoriile de vârstă, iar una din grupele care a început recent competiţia este cea de juniori III, pregătită de profesoara Carmen Dumitru.

Formaţia reşiţeană a fost repartizată în Seria H a Campionatului Naţional de Handbal al Juniorilor III, alături de alte cinci echipe, toate din judeţul Timiş: Unirea Sânnicolau Mare, CSS Lugoj, Universitatea Politehnica, LPS Banatul şi şcoala Nr. 7, toate din Timişoara. Întrecerea se desfăşoară sub forma unor turnee, organizate de fiecare din cele şase formaţii.

Primul turneu din Seria H a avut loc zilele trecute, la Timişoara, în irganizarea celor de la Universitatea Politehnica. Echipa reşiţeană a debutat curajos în noua ediţie de campionat, chiar dacă majoritatea elevilor profesoarei Carmen Dumitru sunt mai mici cu un an decât adversarii întâlniţi. Cinci meciuri a disputat echipa Liceului Teoretic Traian Vuia la Timişoara, din care a câştigat două: 21-17 cu gazdele de la Universitatea Politehnica şi 18-14 cu Unirea Sânnicolau Mare.

Alte trei jocuri au fost pierdute de tinerii handbalişti reşiţeni: 18-21 cu CSS Lugoj, 16-26 cu LPS Banatul Timişoara şi 19-22 cu şcoala Nr. 7 Timişoara. Următorul turneu va avea loc în perioada 15-17 noiembrie, la Sânnicolau Mare.