Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Elevii lui Daniel Oprița s-au impus în deplasare la Cermei, cu scorul de 4-1, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii a III-a la fotbal, Seria a IV-a.

În prima repriză a jocului, reșițenii n-au reușit să amenințe poarta adversă decât în minutul 43, când Vaștag, dintr-o lovitură de la 16 metri, a trimis mingea foarte puțin pe peste bara transversală. Imediat după pauză, CSM Reșița s-a dezlănțuit și a înscris trei goluri în mai puțin de zece minute. Scorul a fost deschis de Marius Staicu în minutul 54, pentru ca după doar patru minute, același Staicu să reușească „dubla”. În minutul 62, Dumitru Ene a înscris pentru 3-0 în favoarea rosso-nerilor, iar Bulza de la Cermei a redus din diferență în minutul 72. Rezultatul final al partidei a fost stabilit de Cristian Costin, care a marcat golul al patrulea al Școlarului în prelungirile partidei. După acest joc, CSM Reșița a rămas pe locul patru, cu 31 de puncte acumulate. Formația antrenată de Daniel Oprița are un meci mai puțin disputat față de celelalte echipe din fața ei și se află în present la 12 puncte distanță de Șirineasa.

„Chiar dacă am câștigat la scor, a fost un meci destul de greu. O repriză gazdele s-au ținut bine, iar noi am ratat multe ocazii. Dacă înscriam mai repede s-ar fi făcut mai multe spații și era mai lejer pentru noi să înscriem, dar Cermeiul s-a ținut bine și s-a luptat pentru șansa lui. Avem un lot cam restrâns, pe bancă am avut doar juniori. I-am avut suspendați pe  Vădrariu și Bărbulescu, iar Liuba și Manole sunt accidentați în acest moment. Sper ca Bactăr să nu aibă probleme după accidentarea de la acest meci. Urmează un meci acasă cu CSM Lugoj, un meci foarte greu de altfel, de luptă, dar sper să câștigăm. Vrem să nu mai pierdem până la final și dacă se așează lucrurile și la Federația Română de Fotbal după alegeri, noi spunem că ACS Șirineasa va pierde nouă puncte pentru problema echipelor de juniori. De asemenea, aceștia riscă și excluderea din campionat”, a declarat Daniel Oprița, antrenorul echipei reșițene.

CSM Școlar Reșița: Zimmermann, Szijj, Bactăr, Puțanu, Copaci, Costin, Vaștag, Breșneni, Negoescu, Ene și Staicu. Au mai intrat în teren Podină, Jula, Hrudei și Marius Musteța.

Următorul meci al rosso-nerilor va fi marți, 3 aprilie, când vor întâlni pe  teren propriu, de la ora 17, formația CSM Lugoj.

Foto: sportarad.ro