Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Școlar Reșița a câștigat miercuri, 8 august, cu scorul de 1-0, partida amicală împotriva echipei FC Corvinul Hunedoara. Singurul gol al reșițenilor a fost înscris în minutul 78 de atacantul Dumitru Ene, după o centrare foarte bună a lui Dragoș Săulescu.

În prima parte a jocului, singurele ocazii i-au aparținut ghinionistului Curtuiuș, care a trimis de două ori mingea în bara transversală. În schimb, repriza a doua a fost mult mai spectaculoasă. Rosso-nerii au irosit mai multe faze de poartă, iar hunedorenii au reușit să amenințe în două rânduri buturile apărate de Zimmermann și, mai apoi, de Toader.

„A fost o partidă de fotbal desfășurată pe o căldură foarte mare, fapt ce a influențat ritmul de joc al ambelor echipe. Despre meci pot spune că a fost un joc lent de ambele părți, dar a fost un meci cu multe ocazii. Noi am fost echipa care și-a creat mai multe faze de poartă și pot spune că mă declar mulțumit de joc. Cred că ne-am creat cinci sau șase ocazii mari. Într-adevăr, și adversarul nostru ar fi putut să înscrie la două faze și pot spune că am avut și puțin noroc. Mai avem mult de lucru pentru că am folosit două formații diferite și două sisteme diferite. Încă nu sunt decis asupra primului 11. De asemenea, relațiile de joc încă nu sunt cristalizate. Vor mai urma și alte partide amicale. Vom întâlni ACS Ghiroda, probabil vom juca și împotriva unei echipe din Serbia. Avem nevoie de meciuri, pentru că avem mulți jucători noi și suferim la relațiile de joc”, a declarat Octavian Benga, antrenorul reșițenilor, cel căruia elevii săi i-au făcut un cadou frumos cu ocazia zilei de naștere, prin victoria împotriva Corvinului.

CSM Reșița: Zimmermann – Oprea, Prodan, Mardare, Vadasis (ex-CSU Craiova) – Săulescu, Izmană, Miranda, TaciucTomaCurtuiuș. Pe parcurs au mai intrat Toader, Lazăr, Bactăr, Albu, Breșneni, Mierlici (ex-Voința Turnu Măgurele), Hrudei, Burciu, Ene și Staicu.