Caraş-Severin, Romania

LUPAC – În etapa a XVIII-a a Ligii a III-a de fotbal, Seria a IV-a, Muncitorul Reșița a primit, pe terenul din Lupac, replica formației CSM Lugoj, o grupare în mare criză de puncte, angajată în lupta pentru evitarea retrogradării.

Iar temerile pe care antrenorul principal al echipei Muncitorul Reşiţa, Viorel Lolea, le-a avut înaintea partidei, s-au confirmat pe durata celor 90 de minute de joc. CSM Lugoj a evoluat cu multă ambiție, având multe momente de dominare a jocului, împinsă, în prima repriză, și de rafalele de vânt.

Cu toate acestea, după mai multe ocazii de gol, de ambele părți, Muncitorul Reşiţa a punctat în minutul 30, prin Țimbota. Bucuria gospodarilor a durat însă doar șapte minute, fiindcă Stoica a restabilit egalitatea, sancționând o eroare a defensivei reşiţene.

Dar, la vestiare s-a intrat cu scorul de 2-1 pentru Muncitorul, după reușita lui Boltașu. După pauză, în minutul 57, Țimbota a ridicat scorul la 3-1. Numai că CSM Lugoj a avut o revenire spectaculoasă, același Stoica punctând în minutele 60 și 63.

Era 3-3, iar șansele echipei Muncitorul Reşiţa de a tranșa victoria erau minime. Și totuși, în minutele de prelungire, Andrei Beică a finalizat o acțiune de atac, purtată pe partea dreapta, de Loba, aducând reşiţenilor cele trei puncte.

Muncitorul Reşiţa: Giurcanu – Rarinca, Dobre, Beică, Firițeanu, Vasiliu, Boltașu, Cârmaci, Fara, Țimpota, Bogdan Lolea, Loba, Bobină, Avramovici, Bârsanu, Popescu. Antrenor: Viorel Lolea