Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Întrunită în ședință în această săptămână, Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin a luat în discuție cazul echipei Viitorul Caransebeș, care nu s-a prezentat la meciul de campionat de la Anina, în etapa a XII-a.

Pentru a-și motiva absența, gugulanii au invocat probleme la mijlocul de transport, defectat între Păltiniș și Brebu. Comisia nu s-a pronunțat însă în această speță, judecarea cazului fiind amânată pentru ședința din 29 noiembrie. „Comisia de Disciplină amână judecarea cazului AS Minerul Anina – ACF Viitorul Caransebeș pentru data de 29.11.2016, ora 12:00, punând în vedere echipei ACF Viitorul Caransebeș să se prezinte în fața Comisiei de Disciplină pentru a-și susține poziția, cu mențiunea de a aduce Comisiei spre vedere înscrisurile depuse la dosar în original (F.F. 012 / 19.11.2016, precum și chitanța 012 / 19.11.2016, emise de Adamescu Mihai PFA)”, se arată în comunicatul AJF Caraș-Severin.

Conform regulamentului, arbitrul Adrian Baghiu a așteptat 15 minute, apoi a mers la centrul terenului cu echipa gazdă, la salut, după care a fluierat începutul și totodată sfârșitul meciului. Președintele celor de la Minerul Anina, Marian Meșinschi, a spus că nu va face nicio declarație până nu se pronunță Comisia de Disciplină, dar a lăsat să se înțeleagă că va întreprinde toate demersurile pentru aflarea adevărului.