Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Mihai Stănişoară, ales deputat de Mehedinţi din partea PDL, a părăsit partidul şi s-a mutat în PNL. Stănişoară era, pe lângă şeful organizaţiei democrat-liberale din Mehedinţi, şi liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor şi prim-vicepreşedinte al partidului, fiind ales la Convenţia de anul trecut.

Miercuri, fostul democrat-liberal, proaspăt uns vicepreşedinte liberal, a susţinut o conferinţă de presă alături de Crin Antonescu, în care i-a asigurat pe noii săi colegi că va fi „onest, sincer, corect, loial şi performant“.

Preşedintele filialelor PNL Caraş-Severin şi Mehedinţi, Marcel Vela, ne-a declarat că venirea lui Mihai Stănişoară este un câştig având în vederea experienţa acestuia dobândită în diverse funcţii, de la lider de grup până la ministru al Apărării: „De asemenea, este şi un câştig electoral pentru că filiala Mehedinţi are un deputat în plus“.

Sorin Frunzăverde, vicepreşedinte al PNL, ne-a spus: „Prin venirea lui Mihai Stănişoară continuăm reconstrucţia dreptei din România“.