Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – În a doua zi de campanie electorală, liberalii cărășeni și-au prezentat candidații pentru Primăria și Consiliul Local Caransebeș, în prezența celor doi copreședinți, Marcel Vela și Valeria Schelean, dar și a altor liberali de frunte ai organizației județene.

Liberalii au optat la Caransebeș pentru un candidat tânăr, Felix Borcean, actualul director al Colegiului Național „Traian Doda”, sprijinit de o echipă de consilieri în care se regăsesc, de asemenea, mulți reprezentanți ai noii generații. O echipă care respectă criteriile de integritate impuse de PNL, așa cum a precizat președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela. „Felix Borcean, dincolo de a fi un fin intelectual, a dovedit un bun management ca și director al Colegiului Național Traian Doda. Felix Borcean, poate mulți oameni nu știu, a muncit în SUA, la munca de jos, cunoaște mentalitatea occidentală, este un om care pune mâna și se implică în problemele comunității. Este un model de succes, un tânăr director care atrage spre el părinți, copii, tineri, așa cum a făcut-o din postura de cadru didactic și director. Lui Felix Borcean îi pasă de Caransebeș iar eu îi predau ștafeta și voi fi alături de el și de Caransebeș, de la Consiliul Județean, în tot ceea ce își propune ca primar”, a precizat Marcel Vela.

La rândul său, Felix Borcean, cel care ar putea fi succesorul lui Marcel Vela, a declarat că va continua proiectele deja începute și va demara altele noi, pentru un oraș pe care îl iubește și din care a ales să nu plece, deși posibilități au existat. „Locuiesc în Caransebeș, am vechime dacă pot să spun așa, iubesc orașul, străzile, oamenii lui, îmi place să mă implic, am dovedit că pot reuși, reușind un manageriat de substanță la <<Traian Doda>>. Vreau ca băiatul meu să crească într-un oraș civilizat iar eu îmi propun să continui proiectul de succes pe care Marcel Vela l-a avut la Caransebeș”, a spus și candidatul PNL la funcția de primar al capitalei gugulanilor, Felix Borcean.

Tot sâmbătă, în cadrul evenimentului PNL de la Caransebeș, au fost prezentați și liberalii care vor intra în lupta pentru primăriile din cele 14 comune care sunt arondate zonei Caransebeș. „Oameni care au curaj și se implică în această bătălie electorală pentru binele comunității lor, oameni tineri”, așa cum i-a descris liderul PNL Caraș-Severin.