Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Handbalistele reşiţene, între turneul rezervat junioarelor II şi Campionatul Diviziei A.În etapa a 19-a a Diviziei A de handbal feminin, Seria B, Universitatea Reşiţa va juca duminică, 10 martie, de la ora 17, cu CS Timişoara. Formaţia reşiţeană, alcătuită în marea majoritate din junioare, este angrenată la fel ca şi anul trecut pe două fronturi, Campionatul Naţional de Junioare II, dar şi Divizia A. Şi nu de puţine ori, meciurile din turneele de junioare s-au suprapus cu cele din Divizia A. Aşa se întâmplă şi la sfârşitul acestei săptămâni, când Universitatea Reşiţa participă timp de trei zile la turneul IV din CN de Handbal al Junioarelor II, Seria I, iar duminică, în ultima zi, reşiţencele urmează să joace şi în Divizia A.

De un tur de forţă vor avea parte câteva dintre elevele antrenorilor Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu, care, după ce vor disputa la Drobeta Turnu-Severin meciul cu HC Jimbolia, se vor îndrepta urgent spre Reşiţa, pentru că în aceeaşi zi de 10 martie, urmează să joace şi în Divizia A, un meci cu o altă reprezentantă a Banatului, CS Timişoara.

În acest sezon, formaţia reşiţeană stă mai bine în clasament decât Timişoara, şase puncte sunt acum între cele două formaţii. Universitatea Reşiţa este pe locul 10, cu 13 puncte, în timp ce CS Timişoara ocupă locul 11, cu şapte puncte. Timişorencele au o penalizare de un punct, pentru folosirea unui oficial aflat în stare de suspendare. În tur, reşiţencele s-au impus la Timişoara, cu scorul de 33-32.