Caraş-Severin, Romania

Chiar dacă nu s-au calificat în faza semifinal, elevele profesorului Cristian Busuioc au lăsat o bună impresie, în turneul de pe teren propriu, în care au fost egale cu primele două clasate, Unirea Sânnicolau Mare şi H.C. Jimbolia. În rest, trei victorii muncite, care au adus Reşiţa şi Banatul Timişoara la egalitate de puncte la finalul celor şase turnee din Seria H.

Universitatea Reşiţa a înregistrat rezultatele: 36-8 cu Generală 7 Timişoara, 22-22 cu Unirea Sânnicolau Mare, 24-18 cu Diniaşanca Diniaş, 19-19 cu HC Jimbolia şi 23-18 cu LPS Banatul Timişoara. Echipa reşiţeană este în creştere, a căpătat experienţă competiţională şi se poate lupta de la egal la egal pentru a depăşi faza grupelor preliminare. Profesorul Cristian Busuioc a mizat la acest turneu pe: Alexandra Rotaru, Tatiana Stan, Adriana Voina, Rebeca Pecoli, Lavinia Grozuţa, Diandra Toşu, Adina Pâslă, Cătălina Dumitrescu, Hermina Burcea, Alexandra Lobonţiu, Alexandra Pîrcioagă, Andreea Matula, Loren Mocodean, Ionela Ghiea, Maria Ciocoi, Mădălina Birţoiu.

Un semn bun este că Lavinia Grozuţa a fost convocată la Bucureşti, pentru vizita medicală a lotului naţional de cadete. Reşiţeanca va fi prezentă marţi în capitală, fiind în vizor pentru cooptarea în Centrul de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea.