Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La finalul acestei săptămâni, handbalistele de la Universitatea Reșița vor avea parte de două meciuri pe teren propriu.

Angrenate pe două fronturi, Divizia A de senioare și Campionatul Național de Handbal al Junioarelor I, elevele antrenorilor Cristian Busuioc și Liviu Viașu vor avea un nou sfârșit de săptămână încărcat.

Pentru început, handbalistele reșițence vor juca în Campionatul Diviziei A, Seria B, cu ACS Bowling Bobowling Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XVIII-a, programat sâmbătă, 8 martie, de la ora 11, la Sala Polivalentă din Reșița. În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, 21-21, la singurul punct scos în deplasare de formația reșițeană în acest sezon. Universitatea Reșița, aflată pe locul 9, cu 10 puncte, va întâlni astfel ultima clasată, care are doar două puncte în cont. După cum declara antrenorul Universității, prof. Cristian Busuioc, meciul va fi abordat cu încredere, făcându-se uitat eșecul din etapa precedentă de la Pitești (scor 20-30), după unul dintre cele mai slabe jocuri făcute de studente.

A doua zi, de la ora 11, tot la Sala Polivalentă din Reșița, junioarele I din lotul echipei Universitatea Reșița vor susține ultimul meci din Seria E a Campionatului Național de Handbal Junioare I, în compania echipei Unirea Sânnicolau Mare. Aici situația este mult mai clară, Universitatea Reșița este lider și va termina pe primul loc, indiferent de rezultatul de duminică, urmând să acceadă în primul turneu semifinal.