Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În etapa a 14-a a Diviziei A feminine de handbal, Seria B, Universitatea Reşiţa a pierdut sâmbătă, 18 februarie, în deplasare la CSM Slatina, cu scorul de 34-19.

Reşiţencele au făcut însă o primă repriză foarte bună, în care chiar au şi condus pe tabela de marcaj, 13-11, în minutul 26, 14-13 în minutul 30, însă au fost egalate şi la vestiare s-a intrat cu scor egal, 14-14. În repriza secundă, elevele antrenorilor Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu au căzut fizic şi gazdele nu au ratat ocazia de a se desprinde decisiv, la o diferenţă foarte mare. În aceste condiţii, nemaiavând practic ce pierde, Cristian Busuioc a rulat tot lotul de jucătoare.

Echipa reşiţeană are în acest sezon numai junioare în lot, dar prezenţa în întrecerile Diviziei A este benefică, întrucât experienţa acumulată se vede în jocurile din Campionatul Naţional de Junioare II, acolo unde Universitatea Reşiţa este pe primul loc şi ţinteşte fazele superioare ale competiţiei.

Deocamdată, în Divizia A, handbalistele ocupă ultimul loc, cu un singur punct, în 14 meciuri. Pentru Universitatea Reşiţa urmează partida de pe teren propriu cu CS Universitar „Constantin Brâncuşi“ Tg. Jiu, programată sâmbătă, 25 februarie a.c.