Caraş-Severin, Romania
ZĂGUJENI – Sâmbătă dimineața, în jurul orei 9.50, un grav accident rutier a avut loc pe DN6, în zona localității Zăgujeni. Din păcate, o femeie și-a pierdut viața, iar alte trei sunt în stare gravă. La faţa locului au intervenit Detaşamentul de Pompieri Caransebeş, SAJ şi IPJ.

Accidentul în care au fost implicate trei autovehicule, un autoturism cu remorcă, un autoturism şi un TIR, s-a soldat cu patru victime: şoferul TIR-ului şi trei ocupanţi ai autoturismului. Şoferul TIR-ului a fost transportat de SMURD la spitalul din Caransebeş. De asemenea, la volanul autoturismului era o femeie care a decedat, iar pasagerul din dreapta a suferit leziuni şi a fost preluat de SAJ. În autoturism, în spate, se mai afla şi o fetiţă de 12-13 ani, preluată de SAJ, care acum este în comă. Două din cele patru victime au avut nevoie de descarcerare: şoferul TIR-ului şi femeia de la volanul autoturismului.
La faţa locului s-au deplasat şi intervenit Detaşamentul de Pompieri Caransebeş cu cinci autospeciale (un SMURD, două descarcerare, 1 autospecială stingere, o autospecială de primă intervenţie şi comandă ), SAJ cu trei ambulanţe şi echpaje ale Poliţiei Rutiere.