Caraş-Severin, Romania

ZĂGUJENI – Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ionuţ Popovici, susţine că nu va avea milă de cei care vor fi găsiţi responsabili de tragedia produsă la Centrul de Plasament „Casa Noastră“.

În urmă cu două zile, mai exact în 10 octombrie la ora 19, Inspectoratul Judeţean de Poliţie a fost sesizat cu privire la faptul că un copil de 11 ani, aflat în Centrul de Plasament „Casa Noastră“ de la Zăgujeni, a fost găsit spânzurat. „Detalii foarte multe nu se ştiu, însă s-a deschis dosar penal şi se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat acolo“, ne-a declarat Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

„Din păcate, informaţia este adevărată. Este o tragedie care m-a afectat foarte mult. Organele abilitate fac cercetări, fapt care pe mine mă îngrădeşte în a da mai multe declaraţii pe acest subiect. Şi Consiliul Judeţean face, în paralel, o cercetare administrativă şi, personal, mă voi asigura că cei vinovaţi vor plăti. Nu voi avea milă. Este vorba de un biet copilaş…“, ne-a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ionuţ Popovici, cel care are în subordine serviciile de asistenţă socială din judeţ.