Caraş-Severin, Romania

Din păcate, deşi au evoluat acasă, cum se zice, tenismenii reşiţeni au avut evoluţii modeste, înregistrând trei înfrângeri, deci şi în faţa bistriţenilor, cu care sunt în luptă directă pentru medalia de bronz. Pentru că T.M. Constanţa şi A.C.T.T. Bucureşti îşi dispută titlul naţional.

Rezultate: Ateneu – Bucureşti 4-9; Bucureşti – C.S.Ş. Bistriţa 9-3; Ateneu – Constanţa 3-9; Constanţa – Bistriţa 9-1; Ateneu – Bistriţa 5-9; Constanţa – Bucureşti 9-4.

Continuă să conducă, în clasament, T.M. Constanţa, cu maximum de puncte, 18, urmată de A.C.T.T. Bucureşti, 15 puncte, C.S.Ş. Bistriţa, 11 puncte, şi Ateneu Reşiţa, 10 puncte.

Lotul reşiţean: Maximilian Marchiş, Dorin Găbudean, Cristian Trif, Edmond Cârpaci şi Nicolae Pîrvu. Acesta din urmă, care este şi preşedintele executiv al clubului, ne-a declarat: „Sunt total dezamăgit de rezultatele înregistrate. Băieţii nu s-au aflat în cea mai bună formă. În plus, în meciul cu Bistriţa am avut şi mult ghinion. Dar nu am dezarmat. Pentru că mai avem şanse, la Constanţa, în 4-5 iunie a.c., când este programat ultimul turneu. Practic, avem nevoie de o victorie cu 9-7, în partida directă cu C.S.Ş. Bistriţa.

Le-am cerut jucătorilor să se pregătească cât mai bine, fiindcă au timp suficient. În plus mizăm pe refacerea completă a lui Dorin Găbudean, care, după cum se ştie, a suferit o operaţie la tendon“.

Directorul turneului a fost Gheorghe Fikl, din Timişoara, delegatul Federaţiei Române de Tenis de Masă. Iar medicul concursului, dr. Dan Simion, un apropiat al tenismenilor.