Caraş-Severin, Romania

Întrucât echipa masculină de handbal UCM HC Caraş-Severin a susţinut, sâmbătă, 2 aprilie a.c., manşa a doua din sferturile de finală ale Cupei Cupelor, meciul din campionat, de la Satu Mare, a fost amânat pentru miercuri după-amiază.

Partidă dificilă pentru UCM HC

Confruntare ce se anunţa a fi foarte dificilă, pentru că elevii antrenorului Gligore Czari traversează o perioadă foarte grea, în special datorită problemelor de sănătate cu care se confruntă majoritatea dintre ei. Drept urmare, sătmărenii au încercat, şi au reuşit în bună măsură să profite de situaţia dramatică din tabăra reşiţeană, conducând, în minutul 15, cu 6-1, apoi, în minutul 20 a fost 10-3, intrându-se la vestiare cu 14-10. Iar la final tabela de marcaj a indicat 28-24, pentru gazde.

UCM HC, pe poziţia a treia a clasamentului

„Aşa cum v-am spus la plecare, ştiam că ne aşteaptă un meci dificil, ne-a declarat antrenorul Gligore Czari. Am încercat să ne impunem jocul, însă, cu tot optimismul nostru, nu am reuşit. Am început mai greu, am recuperat ceva până la pauză, dar, din păcate, am pierdut la patru goluri diferenţă“. În urma acestui rezultat, UCM HC Caraş-Severin a rămas cu 27 de puncte, menţinându-se pe poziţia a III-a a clasamentului.