Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Odată cu Turneul Campionilor al Campionatului de tenis de masă AmaTur, de la Brașov, competiție desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute, a căzut cortina peste cea mai populară întrecere de tenis de masă din țară, în care sunt angrenați jucători legitimați până la nivelul Diviziei A.

Printre aceștia s-au aflat și componenții T.T. Memory Reșița, dintre care trei și-au câștigat dreptul de a participa în ultimul act al competiției. La finalul turneului de la Brașov, Nicușor Franț s-a situat pe locul 10, din 112 jucători, Sorin Corbu, pe locul 37, iar Deian Sorescu, pe locul 41. S-a întocmit și clasamentul general pe 2013.

Astfel, Nicușor Franț a încheiat pe poziția a VIII-a, Deian Sorescu, pe 45, iar Sorin Corbu, pe 49. Apoi, Deian Sorescu a fost declarat cel mai bun junior, iar Nicușor Franț campionul județului Caraș-Severin, cei doi fiind recompensați cu dipmome și medalii.

„Pentru noi este o mare satisfacție pentru faptul că ne-am regăsit printre cei mai buni jucători din țară, ne-a declarat Constantin Parfenie, președintele T.T. Memory Reșița. Ne așteaptă un an important, în care avem și alte obiective, printre care promovarea în Divizia B, campionat omologat de Federația Română de Tenis de Masă“.