Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Preşedintele clubului Volei Club Banatul Caransebeș, Cristian Stepanescu, s-a arătat mai zgârcit la vorbă, ca altădată, dar cuvintele sale, rostite cu prilejul prezentării noului lot al echipei gugulane, au fost pline de suspans.

„Am încredere că va urma un transfer-bombă la Caransebeş, dar deocamdată nu pot să vă ofer nici un amănunt!” „Se pare că stabilitate vom avea din partea tuturor… Important este să ne ferim de accidentări şi, dacă ne vom urma cursul normal de pregătire, cu seriozitate, e imposibil să nu ne realizăm obiectivul. La ce lot avem acum, eu zic că vom fi o surpriză pentru toată lumea. Locul cinci, care este limita inferioară a obiectivului, cu siguranţă îl vom obţine, fără probleme”, a spus și experimentatul jucător Raul Oprişor.

La sfârşit, preşedintele Cristian Stepanescu i-a oferit primarului Marcel Vela un tricou realizat în Statele Unite ale Americii, inscripţionat cu un text în limba engleză, care s-ar traduce: „Dacă voleiul ar fi uşor, s-ar numi fotbal”.