Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa de handbal juniori III a Liceului Teoretic Traian Vuia din Reşiţa a disputat la sfârşitul săptămânii trecute două jocuri de verificare cu CS H&V Piteşti, lider în Seria D a Campionatului Naţional de Handbal rezervat acestei categorii de vârstă.

Reşiţenii, lideri în Seria G la juniori III, au câştigat detaşat cele două meciuri, la diferenţe clare, 30-17, respectiv 30-16. Profesoara Lucia Moruţ, antrenoarea formaţiei reşiţene, a spus că îşi doreşte meciuri de verificare, dar că nu se aştepta ca piteştenii să dea o replică atât de modestă.

Echipa Liceului Teoretic Traian Vuia va participa la acest sfârşit de săptămână, la Băileşti, la cel de-al doilea turneu din Campionatul Naţional de Handbal juniori III, Seria G, cu speranţa obţinerii altor patru victorii. Reşiţenii conduc în această grupă cu punctaj maxim şi vor juca la Băileşti după următorul program: vineri, 25 noiembrie, cu CSS Craiova (ora 10.30) şi CSM Progresul Băileşti (ora 17.30); sâmbătă, 26 noiembrie, cu LPS Târgu Jiu (11.30) şi cu LPS Mihai Viteazu Alba Iulia (ora 17.00).

„Mergem la Băileşti să câştigăm toate meciurile, a precizat prof. Lucia Moruţ. Atât eu cât şi jucătorii suntem decişi să ne consolidăm poziţia din clasament“.