Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La cea de- a XIV a ediție a Forumului Internațional Orizonturi, dedicat tinerilor profesioniști din compania TMK, care se derulează până în 6 octombrie la Soci, în Rusia, TMK Reşiţa este reprezentat de tinerii Dan Gheju şi Adrian Toma Bosioc.

Cei doi reşiţeni prezintă în faţa colegilor şi două teme interesante. Astfel, Dan Gheju vor vorbi despre „Practica TMK Reșița privind creșterea purității microscopice a oțelurilor“, iar Adrian Bosioc prezintă „Evoluția calității blumului oțelului resulfurat de la TMK Reşiţa“. La Forumul Internaţional participă 723 de angajaţi din toate uzinele şi subsidiarele grupului TMK din Rusia, SUA, România, Orientul Mijlociu.

tmksoci2

Lucrările se desfăşoară pe 19 domenii de activitate, cum ar fi producţia de oţel, producţia de ţevi laminate, managementul corporativ, managementul financiar, tehnologia informaţiei, învăţământul în producţie, achiziţii, logistică etc. Participanţii, deci şi reşiţenii de la TMK Reşiţa, şi-au prezentat echipa printr-un clip, filmuleţele fiind postate pe pagina de Facebook a grupului TMK.