Caraş-Severin, Romania

MĂURENI – Potrivit primarului Brian Filimon, terenul va avea dimensiunile unuia de handbal, va avea tribună cu 200 de locuri, nocturnă, vestiare şi chiar locuri de parcare.

Nu mai puţin de 90.000 de euro este investiţia ce ar putea fi pusă pe roate, cel mai probabil în vară, în amenajarea unui teren sintetic în comuna Măureni, astfel ca tinerii din comunitate să se poată bucura de această facilitate în cel mai scurt timp, aşa cum îşi doreşte primarul Brian Filimon.

Fondurile sunt de factură europeană, fiind obţinute pe GAL. Din bugetul de 90.000 de euro, 70.000 reprezintă finanţarea pe GAL, iar restul de 20.000 de euro sunt contribuţia comunei, după cum ne mărturiseşte primarul. „Zilele acestea lucrăm la proiectul tehnic şi sperăm să încheiem cât mai repede. Probabil că în maximum o lună vom afla şi cine este executantul“, ne-a mărturisit edilul.

Chiar dacă administraţia comunei a evitat să vehiculeze un termen, dacă toate lucrurile merg bine, executantul s-ar putea apuca de treabă urmând ca, până în toamnă, lucrările să poată fi finalizate. Brian Filimon ne-a dezvăluit faptul că terenul sintetic de sport  ce va fi amenajat în zona centrală a comunei, vizavi de Primărie, va avea dimensiunile unui teren de handbal. Vor fi amenajate tribune de 200 de locuri şi vestiare, iar în imediata apropiere a obiectivului va fi amenajată şi o parcare.