Caraş-Severin, Romania
BOCŞA – Teodora Panescu, fetiţa din Bocşa care a murit în cumplitul accident petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, pe drumul dintre Jebel şi Voiteg, va ajunge astăzi acasă. În jurul prânzului, trupul neînsufleţit al copilei de nouă ani va fi depus, după cum ne-au precizat apropiaţii familiei Panescu, la Biserica Baptistă din Bocşa Vasiova.

Teodora va fi condusă pe ultimul drum sâmbătă, 20 octombrie, de rude, apropiaţi, dar şi de cei doi părinţi care, deşi sunt încă spitalizaţi la Timişoara şi se deplasează cu dificultate, vor fi aduşi la Bocşa pentru a-şi lua rămas bun de la aceasta. Înmormântarea va avea loc de la ora 13.00, la cimitirul baptist. Potrivit apropiaţilor, starea celui de-al doilea copil al familiei Panescu este realativ bună, micuţul aflându-se internat la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara.
Reamintim că accidentul s-a produs în seara zilei de vineri, 12 octombrie, după ce șoferul unui autoturism Audi, care circula dinspre Jebel spre Voiteg, nu a observat un tractor care se deplasa în aceeași direcție și a intrat în acesta. În urma impactului, mașina a fost proiectată pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens invers, în care se aflau cei patru membri ai familiei Panescu. Autoturismul marca Audi era condus tot de un cărăşan, un bărbat din Oraviţa care a decedat imediat după ce a fost proiectat afară din mașină, şi care în momentul impactului transmitea live pe Facebook.