Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Înaintea meciului cu Olimpia Satu Mare au apărut din nou probleme la Metalul Reșița.

După ce ACS Poli Timișoara a luat un avans considerabil în fruntea clasamentului play-off-ului Seriei a II-a din Liga a II-a de fotbal, promovarea fiind foarte aproape, pentru Metalul Reșița participarea în această fază a competiției nu mai are practic nici o miză.

Cu toate acestea, elevii antrenorului Daniel Oprița nu se pot pregăti în liniște. Fotbaliștii pregătesc meciul de sâmbătă, cu Olimpia Satu Mare, într-o atmosferă dificlă. Rosso-nerii nu au primit zilele acestea echipament pentru antrenament, deoarece magazionerul de la club, nemulţumit că nu şi-a primit salariile de mai multe luni, nu a mai deschis magazia. De asemenea, se vorbește și despre mari restanțe financiare către jucători. Având în vedere situaţia creată, la Primăria Reşiţa a avut loc joi o întâlnire între edilul Mihai Stepanescu, antrenorul Daniel Opriţa şi tatăl principalului finanţator, Cătălin Rufă.

„O să fie un meci greu, cu o echipă foarte bună, experimentată. Sperăm să trecem peste greutățile pe care le-am avut săptămâna asta și să facem un joc bun. Chiar dacă băieții sunt nemulțumiți, noi încercăm să intrăm în teren și să ne facem datoria. Sperăm ca aceste probleme să nu-și pună amprenta asupra psihicului jucătorilor, dar din câte vedem la antrenamente, nu prea sunt concentrați sută la sută, dar sperăm ca până la ora meciului să fie totul rezolvat. În privința lotului, Bărbulescu este accidentat, iar Vasile Buhăescu este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, în rest, ne bazăm pe toți jucătorii“, a declarat antrenorul secund, Cristian Apostol.

Partida Metalul Reșița – Olimpia Satu Mare este programată sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 11, pe stadionul „Mircea Chivu“ din Valea Domanului. Cealaltă reprezentantă a județului Caraș-Severin în Liga a II-a de fotbal, FC Caransebeș va juca tot sâmbătă, de la ora 11, în deplasare la FC Bihor Oradea, în etapa a patra din play-out.