Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Producători din toate colţurile ţării – Beiuş, Reghin, Bistriţa, Orăştie, Bucureşti, Timişoara – vă aşteaptă, în aceste zile, la târgul de îmbrăcăminte găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa.

Aici găsiţi paltoane şi jachete din lână, la preţuri cuprinse între 150 şi 220 de lei, geci de sezon, pentru care cumpărătorii nu vor plăti mai mult de 200 de lei, trenciuri de primăvară-toamnă, a căror preţ variază între 170 şi 230 de lei, blugi, sacouri moderne pentru doamne şi domni, dar şi blănuri naturale din vulpe, bizam sau nurcă.

Pentru achiziţionarea unei haine de blană doamnele vor scoate din buzunare între 500 şi 7.500 de lei, asta în cazul în care optează pentru o blană din nurcă. La un alt stand găsim bundiţe din piele de oaie, care sunt la modă în acest sezon, şi care costă 200 de lei, geci din piele naturală pentru femei şi bărbaţi, cu preţuri care pornesc de la 370 de lei, dar care nu depăşesc 500 de lei, precum şi cojoace călduroase, cu preţuri între 650-950 de lei.

De la târg se mai pot cumpăra bluze, din material sintetic, bumbac sau lână, care au preţuri cuprinse între 35 şi 65 de lei, helănci (15-20 de lei), dar şi treninguri. Târgul de îmbrăcăminte poate fi vizitat până duminică la ora 16.00.