Caraş-Severin, Romania

ANINA – Printre obiectivele îndrăznețe ale reprezentanților administrației locale aninene s-a regăsit, pentru acest an, și amenajarea unui teren sintetic multifuncțional.

O minibază sportivă atât de necesară pentru activitățile sportive, în condițiile în care relieful orașului Anina nu prea permite construcții de această natură. Și totuși, după ce s-a realizat o cochetă sală de sport, în imediata sa apropiere s-a găsit și terenul pentru amenajarea unei suprafețe sintetice. Mai mult, s-au identificat și fondurile financiare necesare, determinante în punerea în aplicare a proiectului. Astfel, într-un ritm record, s-a reușit conturarea noii baze sportive, prin eforturi proprii ale Primăriei Anina, cu susținerea Consiliului Local. Iar inaugurarea va avea loc joi, 31 iulie, prilej cu care, de la ora 18.00, se va organiza un meci de minifotbal, între o formație a primăriei locale și o selecționată a reprezentanților presei din Caraș-Severin.

„Pentru noi, cei care suntem implicați în activitatea sportivă a orașului Anina, acest teren sintetic este o mândrie, era o necesitate, ne-a declarat prof. Marian Mesinschi, președintele C.S. Sport Star și al C.S. Minerul Anina. Va fi rezervat minifotbalului și tenisului de câmp, dar pe suprafața sintetică se pot desfășura și alte activități sportive“.

A.R.