Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSU Reșița – SCM Pitești 30-32, în Divizia A de handbal feminin, Seria B.

Disputa a avut loc sâmbătă, 23 aprilie, la Sala Polivalentă din Reșița și a contat pentru ultima etapă a acestui campionat, etapa a XXII-a Diviziei A la handbal feminin, Seria B. Cele două formații, foarte apropiate valoric, au făcut un joc bun, spectaculos, ambele reprize fiind echilibrate. CSU Reșița a terminat această ediție de campionat pe locul 5, acumulând 31 de puncte, în timp ce Piteștiul a reușit să se clasaze pe locul 4, cu 37 de puncte.

„Rămânem cu un gust amar că nu am reușit să obținem o ultimă victorie pe teren propriu, era un joc de campionat în care se confruntau două echipe foarte aproape în clasament, Piteștiul locul patru, noi locul cinci. Eu zic că fetele și-au dorit foarte mult victoria, s-a văzut lucrul acesta, din păcate lipsa de concentrare în momentele importante când am avut superioritate numerică, ratările foarte multe, au cântărit în economia jocului. Ne-am dorit să câstigăm acest joc, am jucat bine în prima repriză, dar din dorința de a obține o diferență de goluri, ne-am precipitat, ne-am grăbit, fetele au încercat să finalizeze repede din contraatac și astfel în loc să ne distanțăm în momentul în care am condus pe tabela de marcaj, am permis adversarului să ne egaleze și să chiar să ne și conducă. Stim care ne sunt punctele slabe, eu mă gândesc la partea bună a lucrurilor în acest sezon competițional pentru că până la urmă e cea mai bună poziție pe care am ocupat-o în clasament de când am început acest proiect”, a declarat antrenorul Cristian Busuioc.

CSU Reșița: Delia Roman, Alexandra Popescu, Andra Ioța, Bianca Dospinescu – Adriana Voina (10 goluri), Alina Cristea (5), Raluca Buia (4), Irina Munteanu (4), Alexandra Dinu (4), Gianina Iung (2), Beatrice Kovari (1), Alexandra Mihai, Claudia Baldovin, Andrada Stamin, Cătălina Dumitrescu.