Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Roxamy – Camera de Comerț 5-0, în derby-ul campionatului din prima etapă a returului.

Cele 14 echipe participante în Campionatul Județean de Minifotbal Caraș-Severin au disputat meciurile din prima etapă a returului, care a programat și marele derby dintre Roxamy şi Camera de Comerț, primele două clasate.

Campioana en-titre și deținătoarea Supercupei, Roxamy Reșița, a învins clar, cu 5-0, și s-a distanțat la patru puncte de marea sa rivală, însă din urmă vine Trans Protector, învingătoare cu 8-2 în meciul cu Muncitorul Reșița. Startul returului, după o pauză de zece săptămâni și programarea derby-ului, a atras mulți spectatori la baza sportivă Munti Sport din Reșița, dornici de a asista la partide de calitate. Roxamy a câștigat fără probleme întâlnirea, prin golurile marcate de Lucian Dobre și Laszlo Vaștag (de câte două ori) și Silviu Izvernar. Iată loturile celor două echipe: Roxamy – Buteică, Ungureanu, Dobre, Doană, Izvernar, Oncică, Stroescu, Țundrea, Vaștag, Zamfir, Urlică; Camera de Comerț – Copocean, Anton, Curală, A. Buzzi, Lăzăroiu, Keller, Pungilă, Osain, Huruială, Graure, Smaniotto.

În primul rând, vreau să-mi felicit jucătorii pentru că au făcut o partidă foarte bună, a spus antrenorul echipei Roxamy, fostul portar al celor de la CSM Reșița, Gheorghe Popa. Am avut câteva temeri înaintea meciului pentru că nu am avut posibilitatea să ne pregătim mai mult înaintea începerii returului. Dar băieții au respectat întrutotul ceea ce le-am transmis de pe margine și cred că după aspectul jocului am meritat cu prisosință victoria. Campionatul nu este câștigat, mai avem mult de muncit. Toate meciurile care vor urma vor fi grele, pentru că toți vor să câștige cu cei de pe primul loc.“ „Pentru retur toate echipele și-au transferat jucători, deci s-au întărit și, după părerea mea, vor fi multe surprize în partea a doua a campionatului, a spus prof. Dorin Voina, managerul Asociației Județene de Minifotbal Caraș-Severin, organizatorul întrecerii. Doresc să invit toți iubitorii sportului să vină în fiecare duminică la baza sportivă Munti Sport, pentru a se bucura de minifotbal.“

Conduce în clasament Roxamy, cu 37 de puncte, urmată de Trans Protector cu 34 de puncte, Camera de Comerț și FC Lescovița, ambele cu câte 33 de puncte. Etapa viitoare programează duminică, 8 martie, de la ora 13.20, derby-ul Trans Protector – Roxamy.