Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Desfăşurată la Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului „Sport Festival 2019”, prima etapă din circuitul Campionatului Național de seniori la beach volley a reunit la start 19 echipe, dintre care două din Republica Moldova. Dintre reprezentanţii Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa, cea mai valoroasă performanţă a fost realizată de perechea Robert Vîrlan/Sergiu Călin, care a reuşit să câştige etapa inaugurală a circuitului.

Alte rezultate obţinute de echipele CSU Reşiţa: Doru Ghimeş/Marius Ciortea, locul 4; Dragoş Unguraş/Traian Gemănariu, locul 10; Sergiu Rodina/Cristian Maier, locul 11.

Imediat după etapa naţională, tinerii jucători Sergiu Rodina şi Cristian Maier au plecat spre Thailanda, unde vor participa la Campionatul Mondial U21 de la Udon Thani.

„La sfârșitul săptămânii trecute, secția de beach volley de la CSU a obținut rezultate bune în prima etapă. Putem spune că aceste rezultate ne dau speranțe pentru finalele Campionatului Național ce vor avea loc în luna august, la Mamaia. Au participat în total 19 echipe în prima etapă, iar Universitatea Reșița a fost reprezentată la această competiție de patru echipe de seniori. Tot în această perioadă, doi sportivi legitimați la CSU Universitatea Reșița vor lua parte la Campionatul Mondial U21, competiție ce va avea loc în Thailanda. Să sperăm că la sfârșitul anului, sportivii de la secția de beach volley ne vor bucura cu medalii cât mai strălucitoare la campionatele naționale. Ne dorim să obținem rezultate foarte bune, având în vedere faptul că echipa de seniori a fost campioană națională atât în anul 2018, cât și în anul 2017”, a declarat Octavian Sergiu Măzăran, directorul Clubului Sportiv Universitatea Reșița.