Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La Școala Generală Nr. 9 din Reșița a avut loc zilele trecute Cupa Primăverii, competiție de gimnastică ritmică la care au participat 14 sportive de la CSȘ Reșița.

„Ca și în anii precedenți, am organizat cu ajutorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin această ediție a Cupei Primăverii, la care au participat sportive de diferite categorii de vârstă. Această competiție este binevenită, deoarece la sfârșitul lunii vom participa la Campionatul Național Școlar. Acest concurs este cel mai important pentru noi. La această competiție am invitat la start orașe mai apropiate de Reșița. Au participat fetițe în vârstă de 8-9 ani de la CSU Oradea, au fost prezente concurente de la CSȘ Nr. 1 Timișoara, iar de la CSȘ Reșița a participat un număr de 14 sportive. Fetițele noastre au concurat la categoria a IV-a, a III-a, junioare și ansamblu. Mă bucur că fetele s-au mobilizat și ne interesează foarte mult ca la Campionatul Național ele să fie într-o formă foarte bună. Acest campionat se va desfășura în perioada 29 mai – 1 iunie, la Baia Mare și vom participa cu toată delegația cu care am participat și la acest concurs. Sperăm să obținem cât mai multe medalii, deoarece am muncit foarte mult pentru aceste compoziții. Am pus totul la punct, iar acum totul depinde de emoțiile copiilor”, a declarat antrenoarea Luminița Lațcu.

„Mi-a plăcut acest concurs, iar reprezentația mea a fost fără obiect și cerc. Practic gimnastica ritmică de trei ani și jumătate și îmi place foarte mult să fac gimnastică fără obiect”, a declarat Ioana Daliana Făgăraș, sportivă în vârstă de 8 ani de la Clubul Sportiv Școlar Reșița.