Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La sfârşitul săptămânii trecute, echipa Clubului Sportiv Sport Star Anina, copii născuţi în anii 1993/1994, a participat, în Germania, la Munchen, la un turneu internaţional de fotbal în sală. Cupa Phoenix a reunit opt formaţii, împărţite în două grupe.

Elevii prof. Marian Mesinschi au reuşit să ajungă până în finala competiţiei, cedând cu scorul de 3-5, în faţa echipei F.C. Stern Munchen, fiind nevoiţi să se mulţumească astfel cu locul secund.

Rezultatele din grupă: 1-0, SW Haimhausen 1928; 1-5, cu F.C. Stern Munchen; 5-1, cu F.C. Phoenix; semifinale: 3-1, cu F.C. Forstenried.

Lotul Sport Star Anina: Răzvan Marcu, Teodor Olar, Cristinel Dolea, Cristian Omogesta, Mihai Marişescu, Iulian Mitu.

„A fost o competiţie reuşită, din punctul meu de vedere, mai ales că nu am putut deplasa decât şase sportivi, ne-a declarat prof. Marian Mesinschi. Sunt mulţumit de evoluţia lor, fiindcă au depus un efort deosebit, având în vedere că turneul s-a desfăşurat într-o singură zi. În plus, drumul a fost obositor. Dar, faptul că am ajuns în finală, înseamnă totuşi ceva. Vreau să vă mai spun că Sport Star Anina a fuzionat cu Deportivo, şi va evolua în Campionatul Judeţean de Minifotbal Caraş-Severin, unde sperăm să avem evoluţii cât mai bune.

Şi încă un amănunt important, referitor la deplasarea în Germania, cheltuielile au fost suportate de club şi de părinţi, cărora le mulţumesc din suflet pentru eforturile făcute“.