Caraş-Severin, Romania

ONEȘTI – Șapte gimnaști reșițeni, dintre care șase de la Clubul Sportiv Școlar și unul de la Clubul Sportiv  Municipal,  se află la acest sfârșit de săptămână la Onești, pentru participarea la Campionatul Național pe echipe, competiție ce constituie și criteriu de calificare pentru Campionatul Național Individual al juniorilor din toamna acestui an.

La întrecerea de vineri și de sâmbătă, Clubul Sportiv Școlar Reșița are o  echipă la  juniori  II,  nivel  3,  alcătuită  din  Alexandru Pinte,  Cristian Izvernar  și  Fabian Panacea. Alți  gimnaști concurează la doar  la  individual.  Astfel,  de la CSS Reșița se află în concurs, Florin Bonescu (juniori II, nivel 4), Ciprian Vișin și Casian Timofte (juniori I, nivel 5), iar de la CSM Reșița Ciprian Pintea (juniori I, nivel 5). Gimnaștii reșițeni vor fi conduși în concurs de antrenorii Remus Jivan și Gheorghe Rotaru.

Alți doi antrenori reșițeni, Robert Bălan și Cristian Balinț, se află în comisia de arbitraj. Gimnaștii reșițeni s-au aflat joi în sala de concurs de la Onești, pentru obișnuitul program de acomodare, competiția propriu-zisă fiind sâmbătă și duminică. Campionatul Național de Gimnastică pe echipe al juniorilor încheie seria concursurilor din prima jumătate a anului 2015.