Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Spectacolul aerian nu va lipsi nici în această toamnă de pe cerul Caransebeșului!

Mitingul aviatic organizat ca în fiecare an de municipalitate și Aeroclubul României se va desfășura și de această dată pe aeroportul din Caransebeș, în data de 26 septembrie. Iubitorii de zbor vor putea vedea din nou la lucru „Șoimii României”, lotul național de acrobație aeriană, pe avioanele Extra 330 și 300L, dar vor beneficia și de multe alte surprize pregătite de organizatori.

„Am primit confirmarea de la directorul general al Aeroclubului României, George Rotaru, că în 26 septembrie va avea loc la Caransebeș un show aerian de excepție. Mai mult, inspectorul șef al Inspectoratului General de Aviație, generalul Ion Cristinel, ne-a confirmat că IGA va veni cu tehnică militară pentru a putea fi prezentată în cadrul acestui miting. Sperăm să fie un eveniment frumos, să ne ajute vremea și toți cei care iubesc zborul și aviația să fie într-un număr cât mai mare pe aeroportul din Caransebeș la finele lunii septembrie”, a precizat primarul Marcel Vela.

Ca o noutate, mitingul aviatic nu va mai fi inclus în calendarul „Serbărilor Cetății” din 12 septembrie deoarece piloții Aeroclubului României participă în acele zile la un concurs internațional.