Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Acţiunea este organizată de către cei de la Dogs Center în speranţa de a îmbunătăţi situaţia anaimalelor fără stăpân.Un spectacol caritabil dedicat animalelor fără stăpân va fi organizat sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 18.00, sub cupola Teatrului de Vest din Reşiţa, de către Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Dogs Center Reşiţa. Acesta cuprinde o îmbinare între o prezentare de modă şi un program artistic, susţinut de Cristian Buică, Oana Vera, Dorian & The Band, elevi de la Liceul Vocaţional de Arte „Sabin Păuţa“ din Reşiţa şi un invitat surpriză.

„De asemenea, vor participa persoane publice şi lideri de opinie care au decis să se alăture cauzei promovate de asociaţia noastră. Suma rezultată din donaţiile oferite de spectatorii invitaţi, va fi folosită pentru sterilizarea animalelor abandonate, acordarea asistenţei medicale celor rănite sau bolnave, vaccinarea celor date spre adopţie, asigurarea transportului, paşaportului, implantării cipurilor în cazul câinilor adoptaţi în Germania, pentru susţinerea Campaniei «Reşiţa fără câinii străzii – Un câine sterilizat înseamnă zece pui abandonaţi mai puţin în fiecare an“, dar şi a altor campanii educaţionale în şcoli, în vederea stopării abandonului de animale“, a precizat Loredana Palcovici, preşedintele Dogs Center.

Jurnal de Caraş-Severin şi CAON sunt parteneri media ai evenimentului, acesta fiind organizat de asociaţia reşiţeană împreună cu forul gazdă, liceul de artă din municipiu şi Colegiul Tehnic Reşiţa. Intrarea este liberă!

Antoniu Mocanu