Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – La finalul confruntării cu Fortuna Poiana Câmpina, antrenorul echipei F.C. Caransebeș, Sorin Bălu, și-a stăpânit, într-un fel, supărarea.

Consider că meciul a fost dominat de noi, în marea majoritate a timpului, că acest 0-0 nu este echitabil după aspectul jocului şi după ocaziile pe care le-am avut. Eu cred că echipa noastră şi-a dominat adversarul, din punct de vedere fizic şi tehnico-tactic. Am pierdut două puncte, nu am câştigat unul. Adunăm punct cu punct şi mergem mai departe, pentru a ne îndeplini obiectivul. Îmi felicit jucătorii, pentru că au făcut risipă de efort. Sunt un pic supărat pe jucătorii tineri pe care trebuie să-i folosim meci de meci. Am fost obişnuiţi să le spunem acestora «lasă, că nu-i nimic, câştigă experienţă, mai au timp», iar ei cu poarta goală dau bară sau dau pe lângă minge, şi noi trebuie să-i băgăm. Din păcate, asta este, mergem mai departe, trebuie să ne antrenăm mai bine şi la următoarele meciuri să marcheze”, a declarat Sorin Bălu.

Tehnicianul formaţiei Fortuna Poiana Câmpina, Florin Stăncioiu, nu a vrut să vină la conferinţa de presă, preferând să stea în autocar.