Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Recent a avut loc Campionatul Național de Freestyle Kickboxing, dar și Cupa Shin Do Spirit, concursuri la care au fost prezenți și cărășenii de la A.S. Complex Gym Oțelu Rosu. La aceste competiții au participat 371 de sportivi de la 41 de cluburi din țară.

Kickboxerii, care s-au luptat în peste 300 de meciuri, au concurat la mai multe probe: Muay Boran, Freestyle K1, Freestyle K1 Light, Freestyle Kick Light, Freestyle Light, Freestyle Semi și Kata. La finalul competiției, sportivii antrenați de Adrian Lungu au cucerit trei medalii de aur prin: Marcus Aureliu Andrei Lungu (două medalii) și Maria Daria Ursulescu Subu. De asemenea, luptătorii de la clubul A.S. Complex Gym Oțelu Roșu au reușit să obțină și cinci de argint: Alex Mircea Alexandrescu (două medalii), Maria Daria Ursulescu Subu, Daren Andrei Ursulescu Subu și Marcus Aureliu Andrei Lungu. Sportivul Daren Ursulescu a mai obținut și o medalie de bronz.

„Aș dori să-i felicit pe acești minunați copii și totodată pe părinții acestora, care i-au îndrumat să facă sport. Cea mai bună investiție este cea în copiii noștri. Toate antrenamentele noastre s-au supercomprimat în două reprize de două minute pe meci, în sistem piramidal, iar rezultatele nu sunt perfecte, dar sunt foarte bune. Acest fapt ne arată că mai avem de muncit”, a declarat antrenorul Adrian Lungu.

A.S. Complex Gym Oțelu Roșu este unul dintre puținele cluburi din Caraș-Severin care practică kickboxing-ul.