Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Iar acest lucru s-a putut dovedi cu prilejul unui grav accident produs zilele trecute, la Reşiţa. Conform medicului legist, tânărul motociclist decedat nu consumase strop de alcool sau alte substanțe.

Oamenii legii ne informau că, în 4 iulie, în jurul orei 19.25, pe Bulevardul Muncii din Reşiţa s-a produs un accident rutier în urma căruia un tânăr de 17 ani şi-a pierdut viaţa. Adolescentul conducea un motociclu în zona de aprovizionare a unui supermarket, fiind grav rănit, iar ulterior a decedat. Acum, Poliţia judeţului a venit cu clarificări vizavi de alcoolemia în cauză: „După producerea accidentului, la verificarea cu aparatul alcooltest, a fost obținut un rezultat pozitiv. În urma analizei toxicologice, Serviciul de Medicină Legală Caraș-Severin ne-a comunicat faptul că alcoolemia a fost zero. Rezultate negative au fost obținute și la celelalte substanțe interzise de lege“.

Nu trebuie uitat faptul că, după publicarea primelor informaţii despre incident, mai mulţi cititori şi-au arătat indignarea pe reţelele de socializare, însă Poliţia a reconfirmat că rezultatul testului cu aparatul Draeger a fost pozitiv.

A.M.