Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Sportivii secției de karate de la CSM Reșița, conduși de maestrul Zoltan Lipan, au participat la un seminar de kata și kumite la Eforie Nord, organizat de Federația Română de Karate WUKF. Scopul acestui stagiu a fost pregătirea sportivilor în vederea participării la Cupa României din perioada 27-29 septembrie, competiție care va avea loc la Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, la acest seminar s-au făcut pregătiri și pentru Campionatul European WUKF 2019, din perioada 24-27 octombrie, de la Odense (Danemarca). Acest seminar de la Eforie Nord s-a desfășurat sub atenta îndrumare a maestrului Jean Pierre Fischer – 8 DAN (director tehnic al federației franceze) și a antrenorului federal – Mihai Hanga – 7 DAN, ajutați de preparatorul fizic Jozsef Drocsa – 3 DAN.

Sportivii de la CSM Reșița care au participat la acest seminar au fost: Briana Piperca, Bogdan Mihai, Mirabela Rusu, Alexia Deriuș, Maia Wettori, Raissa Lenghyel, Sandra Lipan, Mara Purec, Patricia Măciucă, Alessia Horga, Constantin Damian, Sorana Damian, Antonia Florescu, Alessandro Tulipano, Eric Dimcea și Valentin Stanca.

Ștefan Moraru