Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Comisarul Florin Turnagiu va prelua frâiele Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin!

În ciuda tuturor zvonurilor şi a numelor vehiculate că vor veni în locul lui Viorel Avram, inspectorul General al Poliţiei Române a înaintat Ministrului Afacerilor Interne propunerea ca poliţia cărăşeană să fie condusă de un ofiţer din afara județului Caraş-Severin, nominalizat fiind comisarul Florin Turnagiu, nominalizare care a fost aprobată.

Aşa cum vă spuneam, inspectorul Viorel Avram a fost promovat la Botoşani, însă din surse neoficiale, am aflat ca a solicitat un consult medical la medicul inspectoratului si apoi la un spital din Timişoara unde i s-a prescris un tratament, fără să fie internat. Astăzi nu s-a prezentat la noul post de inspector şef al IPJ Botoşani, anunţând conducerea IGPR că s-a internat la Spitalul Municipal din Caransebeş. Totodată, Viorel Avram a transmis conducerii IGPR şi cererea de a fi pensionat.

Revenind la noul şef al IPJ Caraş-Severin, comisarul Florin Turnagiu s-a remarcat în cadrul poliţiei din Vestul ţării prin rezultatele bune obţinute în funcţiile deţinute de-a lungul anilor, inclusiv în cea de inspector şef adjunct al IPJ Timiş.

Nina Curiţa