Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Vineri, 1 august, vor fi cunoscute numele celor doi vicepreședinți ai A.J. de Fotbal Caraș-Severin.

Adunarea Generală Extraordinară de alegeri este programată de la ora 13.00, la sediul Camerei de Comerț. Pentru cele două posturi de vicepreședinte al AJF Caraș-Severin și-au anunțat intenția de a candida cinci persoane. Pentru funcția de vicepreședinte resort tehnic va candida Radu Adrian Baghiu, iar bătălia mare cea mare va fi pentru funcția de vicepreședinte resort competiții, pentru care s-au înscris Petru Ungurean, Ioan Lupșa, Remus Orleanu și Mihai Moatăr.

După evaluarea dosarelor, toate au fost validate, la mijlocul lunii iulie, astfel că în cursă au rămas toți cei cinci candidați. În urma Adunării Generale Extraordinare de Alegeri a AJF Caraș-Severin, din 28 martie, a fost ales doar președintele forului, Viorel Lolea, în turul al doilea, în urma unei lupte strânse cu Simion Fiat. Au mai candidat atunci pentru fotoliul de președinte Marius Nicoară, Adrian Cocoș și Costinel Ristache.

Dosarul lui Dan Firițeanu a fost respins, pentru că era incomplet. De asemenea, pentru posturile de vicepreședinte, dosarele depuse în primăvară de Petru Ungurean, Ion Lupșa, Gheorghe Balaj și Adrian Baghiu au fost anulate de Adunarea Generală Extraordinară. Astfel, alegerile pentru vicepreședinte au loc vineri, 1 august, dată la care va avea loc, de la ora 11.00, și Adunarea Generală Ordinară pentru stabilirea calendarului competițional în fotbalul județean, sezonul 2014-2015.

Marian Cărăvan