Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Rosso-nerii joacă sâmbătă, în deplasare, în Liga a III-a de fotbal, penultima partidă din acest sezon în compania echipei Industria Galda. Meciul va avea loc de la ora 14, iar victoria este vitală pentru CSM Reșița în lupta pentru promovare. Reșițenii așteaptă pașii greșiți ai Ripensiei Timișoara, care se află pe prima poziție, cu un punct peste CSM.

„Ne așteaptă un meci la fel de greu ca și cele de până acum, mergem cu gândul la victorie, chiar dacă Galda este o echipă care se luptă pentru promovare. Consider că băieții mei sunt pregătiți din toate punctele de vedere și sperăm ca la ora jocului să fim în cea mai bună formă și să câștigăm acest meci. Avem câteva probleme de lot, aici mă refer la Vlad Opriș care și-a spart buza la antrenament, iar Robert Covăsală a căzut pe umăr și are o disjuncție din câte am înțeles. În rest, tot lotul este valid pentru acest meci. Vineri vom mai face un antrenament, vom lua prânzul și vom pleca spre Galda. Încă avem speranțe, noi ne facem treaba și vom încerca să ne câștigăm meciurile care ne-au mai rămas. După cum bine se știe, depindem de rezultatele pe care le va obține Ripensia Timișoara. Ei au un program așa-zis mai ușor, cu cei de la Poli Timișoara II și cu cei de la Pandurii Tg. Jiu II. Noi sperăm că Ripensia va face pași greșiți și noi ne vom impune în aceste ultime două meciuri. Pentru parcursul echipei mele din acest sezon, eu personal sunt foarte mulțumit de jucători cum s-au comportat în teren, cum s-au dăruit, iar în cazul în care nu vom obține promovarea, vom încerca în sezonul următor să terminăm pe primul loc. Am jucat unele meciuri mai slab, în altele am practicat un joc frumos, dar acestea sunt momentele din viața unei echipe. Noi încercăm ca la fiecare meci jucătorii să fie pregătiți din toate punctele de vedere și să fie în cea mai bună formă. Totuși, consider că merităm să promovăm, pentru că avem tradiție, avem galerie, avem o bază foarte bună de pregătire față de celelalte echipe și jucători mai valoroși. La meciul cu Galda, voi face unele modificări în primul 11 față de partida trecută, pentru că, am fost puțin nemulțumit de forma slabă a unor jucători. Vor intra în teren jucătorii cei mai în formă la ora jocului”, a declarat antrenorul Leontin Doană.

Bogdan Szijj, unul dintre jucătorii echipei care a avut evoluții constante în acest sezon, a spus: „Suntem foarte determinați, ambițioși și ne dorim foarte mult să câștigăm ultimele două meciuri. Am lucrat toată săptămâna la antrenamente doar cu gândul că mergem la Galda să câștigăm și sperăm ca la final să fim pe primul loc. Avem un grup foarte unit și suntem pregătiți de acest meci”.